finance

Tőzsde, bankok, biztosítók, brókercégek, lízingcégek, alapkezelők, pénzváltók, pénzforgalmi szolgáltatók, illetve FIKSZek, SZISZek - Bemutatkozás: Dóra vagyok több mint 10 éve foglalkozom nemzetközi pénzügyekkel. Arról szoktam írni ami felkelti az érdeklődésemet, úgyhogy általában ilyen vagy olyan érdekeltségem is van benne. A blogon szereplő vélemények ilyen módon kezelendők.

Portfolio

Twitter

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

aapl (3) államháztartás (2) altr (1) apple (2) bank (1) basel3 (1) bidu (1) brcm (1) cat (1) cmi (1) coh (1) elemzés (1) expd (1) fed (1) futi (1) gazdaság (2) gld (1) hitel (2) ipad (2) iwm (7) iyr (1) jelzálog (1) kockázat (1) költségvetés (2) krugman (1) lfl (1) lvs (1) nők (1) obama (2) pcln (1) ph (1) portfolioblogger (31) pxd (1) qqqq (9) setup (1) slv (1) smh (9) soros (1) spy (14) startup (1) stiglitz (2) tech (3) usa (9) uso (1) uup (1) vwap (1) xlf (10) Címkefelhő

Portfolio

Technikai elemzés 2010. november 19.

finance 2010.11.19. 23:45

Nézzük, hogy áll most az S&P-500 - SPY. A hét elején volt egy nagy visszaadás, de utána jött a felpattanás, éppen a flashcrash utáni visszapattanási szint környékén. Végül ez a szint hozta meg a vevőket, pedig úgy gondoltam, hogy meglátogathatjuk az 50 napos mozgóátlag környékét is. Amire a következő héten figyelni kell az a 117.60-117.70-es szint, mint fontos rövid távú támasz. Ha továbbra is e fölött a szint fölött tudunk maradni, akkor rövid távon nem várható nagyobb eladási hullám. A 30 perces grafikonon a csökkenő trendvonalunk megtört és ezzel egyidejűleg az egyre alacsonyabb csúcsok és mélypontok sorozata is. Pénteken jött a visszapattanás és kialakított egy magasabb mélypontot, szóval nagyon rövid távon ez a pont lehet egy viszonyítási pont 119.30 környékén. Ha a hét elején letörjük ezt, akkor meglátogathatjuk a 117.60-at és alatta megint elővigyázatosabbnak kell lennünk. Azonban most visszapattantunk és ha kit tudna alakulni egy magasabb csúcspont a magasabb mélypont mellé, akkor a középtávú trend ismét emelkedő lenne és akkor tesztelhetjük korábbi csúcsot. Szóval összeségében megint kezdenek jobban kinézni a dolgok. Volt egy pár nap csökkenő trend, de utána erőt gyűjtött a piac és megint emelkedni kezdett.

A következő hét az USA-ban rövidebb lesz a Hálaadás miatt, viszont ezek az ünnep miatt megrövidült hetek általában pozitív hangulatot hoznak a piacra.

 

Címkék: spy portfolioblogger

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://finance.blog.hu/api/trackback/id/tr722463972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása